Keuken of badkamer laten bouwen of verbouwen

Opknappen of opfrissen?

Heeft uw keuken een opknapbeurt nodig of wilt u uw badkamer opfrissen? DBR Bouw renoveert uw bestaande keuken of badkamer en maakt deze weer zo goed als nieuw. Alle disciplines die hiervoor nodig zijn, timmer-, schilder- en tegelwerk, hebben wij in huis. Daarnaast werken we met een vast team loodgieters en elektriciens. Van kleine reparaties tot complete renovatie, DBR Bouw kan het allemaal.

Compleet nieuw

Bent u uitgekeken op uw 15 jaar oude keuken of badkamer en is het tijd voor iets compleet nieuw? Gaat u verhuizen en zijn de bestaande keuken en badkamer niet uw smaak? Of zoekt u voor uw nieuwbouw huis een keuken en/of badkamer? DBR Bouw levert en plaatst ook nieuwe keukens en badkamers. Vertel ons uw ideeën, functionele eisen en wensen en wij ontzorgen u volledig.

Een houten keuken op maat

DBR Bouw kan van alles maken van hout, dus ook keukens. Onze ambachte werkwijze en vakkennis staan garant voor unieke, fraai gemaakte keukens van hout. Stoer, klassiek, modern, landelijk, elke gewenste stijl kunnen wij maken. We maken samen met u een ontwerp en adviseren u graag in uw keuze voor materialen, detaillering en afwerking. Een keuken van DBR Bouw wordt de showstopper van uw huis.


Heeft u een vraag over 1 van onze diensten?

Neem dan contact met ons op via info@dbrbouw.nl of +31 655111126