Kozijnen en deuren laten maken

DBR Bouw maakt, levert en plaatst nieuwe deuren, draaiende en vaste ramen en kozijnen in elke gewenste maat, profiel en houtsoort. Bij deuren kunt u denken aan binnen- en buitendeuren, profieldeuren, maar ook aan openslaande deuren, schuifdeuren en kamer-en-suite deuren. Uiteraard wordt alles, indien gewenst, geleverd met bijpassend hang- en sluitwerk en voorzien van tochtstrips.

Replica’s van originele details

Als u uw woning of bedrijfspand wilt renoveren met behoud van de oude details dan kunnen wij voor u replica’s maken van paneeldeuren, eventueel voorzien van glas in lood of facetgeslepen glas.

Herstellen van houtrot

Houten kozijnen en deuren hebben meer karakter dan kunststof. Houtrot kan uw hout wel aantasten. Houtrot is een schimmel die zich een weg door het hout vreet. Afhankelijk van de omvang, kan DBR Bouw uw kozijnen en/of deuren herstellen of vervangen.

Wij proberen altijd uw kozijn of deur te behouden, dit scheelt u immers extra kosten. Laat uw houtrot daarom behandelen door onze gespecialiseerde vaklui. Bij ons bent u verzekerd van een grondige opknapbeurt en een langdurige oplossing.


Heeft u een vraag over 1 van onze diensten?

Neem dan contact met ons op via info@dbrbouw.nl of +31 655111126