Maak uw trap weer als nieuw met Traprenovatie

Is uw trap versleten en wilt u hem weer in zijn oude glorie herstellen? Past uw oude trap, niet meer in uw nieuwe huis? Met een traprenovatie van DBR Bouw wordt uw trap weer een stijlvolle blikvanger in de entree van uw huis. Met een traprenovatie geven we uw oude trap een goede en betaalbare make-over.

Een traprenovatie kan worden uitgevoerd met diverse materialen. In klassiek en duurzaam hout, in onderhoudsarm en betaalbaar laminaat, in multifunctioneel PVC of in warm tapijt. Voor elke stijl, prijs en wens is er een passende oplossing te bedenken. DBR Bouw adviseert u graag.

Een nieuwe trap

Bouwt of verbouwt u uw huis en wilt u een unieke op maat gemaakte trap? DBR Bouw levert en plaatst ook geheel nieuwe trappen in allerlei stijlen. Dit is specialistisch werk en iets wat wij vanuit onze liefde voor het ambacht van timmerman dan ook graag aanpakken. Bij een nieuwe trap luister alles heel nauwkeurig en staat vakmanschap voorop. DBR Bouw staat garant voor een naadloos passende trap!

Jaren 30 trappen

De trappen uit de jaren 30 zijn bij veel mensen geliefd en duidelijk herkenbaar. Typische kenmerken zijn: een houten - soms wit gelakte - trap met een traploper, houten of metalen spijlen en trappaal, die sober zijn vormgegeven. Ook een kleine balustrade en houten leuningen zijn karakteristiek. Met onze voorliefde voor de jaren 30, kunnen wij uiteraard ook zo’n typische jaren 30 trap leveren en plaatsen.


Heeft u een vraag over 1 van onze diensten?

Neem dan contact met ons op via info@dbrbouw.nl of +31 655111126