Uitbouw of aanbouw? Er is verschil!

Is uw huidige woning te klein geworden?

Uitbouw en aanbouw worden vaak met elkaar verwart en dat is niet zo raar. Het verschil is maar klein. Bij een uitbouw gaat het om het vergroten van een bestaande ruimte in uw huis. Bij aanbouw is er sprake van een volledig nieuwe constructie, een bouwwerk dat aan bijvoorbeeld de gevel van uw bestaande pand wordt gebouwd.

Wanneer uitbouw?

Wilt u een grotere keuken, woonkamer of erker? Dan kiest u voor uitbouw. DBR Bouw heeft al menige uitbouw gerealiseerd en adviseert u graag over de mogelijkheden en de kosten. Uw wensen staan uiteraard voorop, maar vanuit onze ervaring kunnen we u wellicht betere alternatieven aanreiken.

Wanneer aanbouw?

U wilt een garage, serre of carport laten maken? Dit betekent een nieuwe constructie en heet dan een aanbouw. DBR Bouw verzorgt uw aanbouw van a tot z en houdt hierbij rekening met uw budget, voorkeuren voor materialen en geeft advies over andere opties.

Vergunning verplicht

Voor een uit- en aanbouw gelden vergunningen. Kijk op de website van uw gemeente voor meer informatie. DBR Bouw kan u uiteraard helpen met het aanvragen van de juiste vergunning(en).


Heeft u een vraag over 1 van onze diensten?

Neem dan contact met ons op via info@dbrbouw.nl of +31 655111126