Verbouwen? Doe het goed met DBR Bouw!

Een verbouwing is voor veel mensen een manier om veranderende woonwensen te realiseren, zonder te hoeven/willen verhuizen. Elke verbouwing, groot én klein, is altijd een transformatie. Of het nu gaat om de buiten- of binnenkant, uw huis verandert er blijvend door. Bestaande ruimten worden aangepast, krijgen een andere functie en vaak een andere uitstraling.

DBR Bouw luistert en adviseert

Een verbouwing aan of in uw huis vraagt om een bouwbedrijf dat luistert naar uw wensen en u adviseert over wat al dan niet mogelijk is. Een betrouwbare partner met wie u duidelijke afspraken kunt maken en die transparant en flexibel uitvoert. DBR Bouw is zo’n bouwbedrijf en partner.

Vakkundige mensen, flexibele werkwijze

We gaan graag met u om de tafel om een doordacht en helder plan te maken. Eventuele tekeningen volgen daarna. Na uw akkoord, gaan we aan de slag. DBR Bouw plant alle werkzaamheden, coördineert en voert uit ze uit. Wij werken daarbij, waar nodig, samen met een vaste groep vakkundige partners, die net als wij ambachtelijk werken. Ten slotte leveren wij u het beloofde eindresultaat.

Eigen werkplaats voor ambachtelijk maatwerk

In onze eigen timmerwerkplaats in Schiedamn bereiden we veel (maat)werk voor. Algemene houtbouw, schilderwerk en ook meubel- en interieurbouw. Kozijnen, (tussen)deuren, kasten, tafels, radiatorombouw, lambriseringen, banken. U bent dus verzekerd van ambachtelijk op maat gemaakt timmer- en houtwerk.


Heeft u een vraag over 1 van onze diensten?

Neem dan contact met ons op via info@dbrbouw.nl of +31 655111126