+31 10 2477440 Bel ons of stuur een email: info@dbrbouw.com

    DBR Bouw,
    flexibel, vindingrijk en oplossingsgericht

    Uw bouwproject, particulier of zakelijk, groot of klein, is bij ons in goede handen.
    Bij ons staan de liefde voor het ambacht en oog voor detail voorop.

10

Jaar

Ervaring

Uw bouwproject vraagt vakmanschap en ervaring

Er komt veel kijken bij nieuwbouw, een verbouwing of renovatie. Maar er is ook veel meer mogelijk dan u wellicht denkt.

DBR Bouw kan u daarbij terzijde staan, met advies, begeleiding en uitvoering. Samen met u maken we een duidelijk plan en eventueel de benodigde tekeningen. Wij zorgen daarna voor de juiste planning, coördinatie en uitvoering van de diverse werkzaamheden en leveren het beloofde eindresultaat.

DBR Bouw: flexibel, vindingrijk en oplossingsgericht

Wij zijn DBR Bouw, een ambachtelijk bouwbedrijf uit Vlaardingen met meer dan 10 jaar ervaring, een eigen timmerwerkplaats en een vaste groep onderaannemers. Uw bouwproject, particulier of zakelijk, groot of klein, is bij ons in goede handen. Bij ons staan de liefde voor het ambacht en oog voor detail voorop. U merkt dat aan onze flexibele en vindingrijke werkwijze. Kan niet, bestaat niet bij DBR Bouw. Wij denken namelijk graag in uitdagingen en oplossingen.

Onze diensten

Wij realiseren nieuwbouw, verbouw en renovatie en alle werkzaamheden die daaronder vallen,
een aantal van onze diensten zijn:

Elke gewenste bouw- en interieurstijl

Er zijn veel verschillende bouw- en interieurstijlen en smaken verschillen. Van klassiek, modern, minimalistisch tot landelijk. En ga zo maar door. Een ding is zeker, DBR Bouw maakt het zoals u het wenst. Wanneer dit praktisch gezien niet uitvoerbaar is, dragen wij alternatieven aan. Wij weten welke stijlkenmerken, materialen en werkwijzen horen bij een bepaalde bouw- en interieurstijl en adviseren u desgewenst.

We hebben een bijzondere interesse en zijn gespecialiseerd in Art Deco (de jaren 30). Deze sobere, ambachtelijke stijl met veel decoratieve elementen sluit aan op onze ambachtelijke werkwijze.

Onze passie voor de jaren 30 ziet u terug in ons werk en opdrachtgevers. Wilt u in uw nieuwe of bestaande woning deze specifieke stijlelementen aanbrengen of laten renoveren? DBR Bouw is dan uw beste keuze!

Wilt u weten of wij uw droomproject kunnen realiseren?

Bel ons op +31 10 2477440